Reklama

Zetory jsou tu s námi už 78 let. Jak se správně starat o svůj traktor?

Doporučujeme
31. Aug 2024
14 zobrazení
Zetory jsou tu s námi už 78 let. Jak se správně starat o svůj traktor?

Nikomu z vás nemusíme představovat nejznámějšího českého výrobce traktorů – Zetor. Tato firma vznikla v roce 1946 v Brně, a od té doby přichází s jedním kvalitním vozidlem za druhým. Na co si musíte dát pozor, pokud chcete svému pracantovi zajistit opravdu dlouhý život?

 

Kouzlo tkví v náhradních dílech

Nejspíše vám je jasné, že ani sebelepší stroj nevydrží sloužit dlouho, pokud mu nedopřejete opravdu kvalitní náhradní díly Zetor.

Nebavíme se přitom o jakýchsi použitých produktech z autovrakoviště, případně neautorizovaných dílech z pochybných obchodů. Ty vás sice vyjdou o trochu levněji, ale z dlouhodobého hlediska vás budou stát klidně stovky tisíc. Riskujete totiž poškození svého traktoru, a to navíc bez nároku na záruku.

Pokud jste vážně poctiví, rozhodně se zaměřte pouze na autorizované díly přímo pro konkrétní vozidla, které vydrží spolehlivě sloužit po dlouhou dobu. Sehnat je není opravdu nic těžkého.

 

Objednávka z pohodlí domova

Nemusíte složitě vyhledávat autorizovaného prodejce, nebo dokonce jezdit přímo do Brna až do hlavního stanu firmy Zetor.

Stačí si sednout k počítači a otevřít si webové stránky oblíbeného e-shopu BVM, kde najdete veškeré náhradní díly na Zetor, Tatru, Liaz, Avii, Karosu, Destu, Pragu V3S i některé typy Škoda.

Na stránkách tohoto obchodu najdete i vyložené speciality, jako jsou například náhradní díly Zetor 25 (jedná se o první sériově vyráběný traktor z dílny Zetor, který spatřil světlo světa na konci roku 1945).

V přehledných kategoriích si snadno naklikáte požadovaný díl, ať už sháníte pracovní světla, spojku, naftové topení, zpětné zrcátko, těsnění, či třeba bezpečnostní kameru.

Větší díly můžete nechat repasovat. Zkrátka a dobře je pošlete na uvedenou adresu a obratem získáte repasovaný kus.

 

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se