Reklama

Vytvořte si praktický sklad pomocí regálových systémů

Doporučujeme
21. Aug 2024
28 zobrazení
Vytvořte si praktický sklad pomocí regálových systémů

V současné době spousta společností disponuje skladem pro uložení materiálu, ba dokonce i hotových výrobků. Pokud chcete ve skladových prostorech nastolit pořádek, není nic jednoduššího než investovat do regálových systémů, neboť jsou praktické a také odolné vůči mechanickému poškození. V následujících řádcích vám prozradíme, jaké uplatnění nacházejí.

regálovými systémy jsou spokojené mnohé oblasti. Používají se totiž v obchodech, velkých skladových prostorech strojírenských i výrobních firem, ale klidně i v menších domácích dílnách. Pro navržení vhodného řešení použijte návrhář regálů, s nímž přišla společnost STORAGE CZ.

 

Co všechno umožňuje návrhář regálů?

Pomocí návrháře regálů si navrhnete takový regálový systém, jenž bude vyhovovat vašim představám a požadavkům. Samozřejmě, je nezbytné zohlednit i prostorové možnosti skladu. STORAGE CZ na své webové stránce provozuje online návrháře regálů poměrně dlouho a tento program je velice oblíbený, ostatně není se čemu divit.

V první řadě si vyberete, o jaké regály máte vůbec zájem, protože je rozdíl mezi regály na pneumatiky či potravinové zboží. V nabídce jsou tři varianty – regál na pneumatiky, obchodní regál a paletový regál. Jakmile zvolíte jedno z těchto provedení, určíte počet požadovaných polic, výšku sloupce, vzdálenost polic, šířku, hloubku a nosnost polic. Návrhář vám zobrazí celkovou cenu, jakou za regálové systémy zaplatíte.

 

Regály do každého skladu

Společnost STORAGE CZ dodává regálové řešení i významným firmám, jako jsou Samsung Slovakia, IKEA, Whirlpool a Kia Slovakia. V tomto segmentu se totiž pohybuje více než dvacet let, a tak má bohaté zkušenosti.

Vedle regálových systémů má v nabídce i dílenský nábytek a přepravky z kartónplastu, které se vyznačují nízkou hmotností, ovšem vysokou odolností vůči chemikáliím, páře a mechanickému poškození.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se