Reklama

Výkup aut je hračkou se správnou firmou

Doporučujeme
25. Aug 2024
63 zobrazení
Výkup aut je hračkou se správnou firmou

Máte doma ojeté auto, kterého se potřebujete zbavit? Samozřejmě můžete zveřejnit klasický inzerát, ale opravdu máte tolik času na všechno to zařizování? Na vymýšlení inzerátu, odpovídání na všechny zprávy a telefonáty, sjednávání schůzek? A pak se vám ve finále ještě může stát, že se dva měsíce po prodeji kupující ozve a bude si na vás něco nárokovat, protože jste mu prodali auto s vadou. Dokazujte si, že ji způsobil sám…

Mnohem lepší je nabídnout auto k výkupu firmě, která se výkupem ojetin zabývá. Jakmile auto prodáte, zbavíte se starostí, kromě toho je výkup naprosto nenáročný a rychlý.

 

Co všechno se vykupuje?

Nesejde na tom, zda máte doma osobní, firemní nebo užitkové auto. Může jít o libovolnou značku a model, dokonce i veterána, nepojízdné vozidlo nebo vrak. Nevadí propadlá STK ani horší stav. Od stavu se pochopitelně odvíjí cena, avšak tu zjistíte předem. Aspoň pokud se obrátíte na odborníky z Autakupujeme.cz, kteří působí po celé ČR. Ať už vás zajímá Praha výkup aut, nebo bydlíte v malé vesničce na Moravě, neváhejte se ozvat. Pro vůz si dojedou kamkoliv.

 

Kolik za své auto dostanete?

Vyplatí se vám výkup přes tuhle firmu? Zjistěte si to předem. Když na webu do formuláře dobře popíšete své vozidlo, dozvíte se částku, již za něj dostanete. Nezapomeňte popsat veškeré náležitosti a přiložit fotografie, pak se dozvíte přesnější cenu.

 

Jak výkup probíhá?

Řekněme, že vás zajímá například Plzeň výkup aut. Vyplníte formulář, firma vám navrhne částku a vy s ní budete spokojení. Pak si dohodnete termín schůzky, zástupci firmy za vámi přijedou až domů, provedou technickou prohlídku vozu a stanoví konečnou cenu. Čím lépe na počátku vůz popíšete, tím menší budou konečné změny v ceně. Následně podepíšete kupní smlouvu, dostanete peníze na ruku a tím pro vás veškeré starosti končí. Firma si vůz odveze na vlastní náklady. Papírování, logistika a administrativní povinnosti nezůstávají na vašich bedrech.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se