Reklama

Vlastní bydlení v Praze je dobrou investicí i pro další generaci

Doporučujeme
24. Aug 2024
56 zobrazení
Vlastní bydlení v Praze je dobrou investicí i pro další generaci

Vložit peníze do nemovitosti znamená dobře promyšlený cíl, neboť rozhodně nepůjde o něco, co se zhodnotí za rok nebo za dva. Vlastní byt poslouží jednou i vašim dětem jako startovací, usnadní jim vstup do vlastního života a zajistí jim spolehlivé zázemí, do nějž se budou s oblibou vracet.

Investovat lze do akcií a starožitností, ale řada konzervativních investorů dává přednost bytům. Proč? To je zcela nasnadě, vlastní střecha nad hlavou, která vás nenutí jít do pronájmu, je nadmíru cennou devizou pro turbulentní dobu.

 

Stačí si jen vybrat konkrétní dispozici

Kterou variantu si zvolit? Byty Praha 3 jsou projektem, jenž už směřuje do finále a v nabídce zbývá jen několik málo volných bytů. Bude to 1+kk nebo si raději zvolíte prostornější byt, a to například 3+kk? Moderní a útulné bydlení, které je dobrou volbou pro mladé rodiny, ale i single, kteří se ještě nechtějí usadit, ale rádi by žili ve svém.

Výhodou je prostorná sklepní kóje, ale také výběr mezi balkonem, terasou a lodžií, na níž si můžete vychutnávat svou odpolední kávu. Nebo byste raději předzahrádku, na které můžete pěstovat své oblíbené květiny? Žižkov je velmi atraktivní místo pro život a kyne mu zajímavá budoucnost.

 

Bonusem je tady i občanská vybavenost

Pokud neradi cestujete a spíše chcete šetřit čas, Byty u parku s vámi budou zajedno. Všechno, co potřebujete k životu, je totiž připraveno v docházkové vzdálenosti. A to od supermarketu po kavárnu, od míst, kde trávit volný čas až po školky a školy pro vaše děti. Komplexnost je velkou předností, MHD pak využijete hlavně při cestách do práce, nákupy a volnočasové aktivity vám zaberou nanejvýš krátkou procházku od bytu. Ten bude moderní a útulný, v duchu trendů 21. století. Klidné zázemí pro život, které si každý zamiluje.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se