Reklama

V rezidenci Malešický háj zájemci byty rychle rozebrali. Máte poslední možnost

Doporučujeme
24. Aug 2024
30 zobrazení
V rezidenci Malešický háj zájemci byty rychle rozebrali. Máte poslední možnost

Téměř každý touží po moderním a stylovém bydlení. V nové pražské rezidenci Malešický háj si tento sen můžete splnit. V atraktivní lokalitě ale zbývají už jen poslední byty k prodeji, proto se nerozhodujte dlouho. Charakteristickým rysem tohoto místa je výhled na Malešický les, což dává tušit, že je bydlení v klidné lokalitě, která kromě toho nabízí nebývalé soukromí. Na dosah máte také veškerou občanskou vybavenost a nechybí zde zkrátka nic, co očekáváte od moderního bydlení 21. století.

 

Pohodové bydlení v hlavním městě

Zmiňovali jsme to již v úvodu a sice nebývalé možnosti soukromí, které zajišťuje pohodové a klidné bydlení. Je to dáno už samotným konceptem bytových domů. Těch je zde pouze 5 a dohromady zde najdete jen 107 bytů. Hustota bytů je tak relativně nízká. Byty Praha 10 jsou kromě toho doplněny o střešní penthousy, které nabízejí rozlohu až 139 m2 a poskytují maximální míru soukromí i velkým rodinám. Byty zde ale lze koupit už od velikosti 31 m2, takže záleží na vašich požadavcích. U bytů jsou rovněž k dispozici:

  • Balkony
  • Terasy a předzahrádky

Nechybí tak ani prvek propojení s okolím. Vnitřní dispozice bytů je řešena v moderním stylu a architekti si zde dali záležet na tom, aby v bytech bylo vždy dostatek denního světla. Nechybí ani praktická stránka bydlení v této rezidenci, takže zde najdete rovněž praktické sklepní kóje a využít můžete garážová stání. Tyto technické části jsou součástí podzemních podlaží.

 

Poslední byty čekají na své zájemce

Znovu je potřeba případné zájemce upozornit na snižující se dostupnost volných bytů. Pro velký zájem o zdejší atraktivní lokalitu s moderními byty již nelze očekávat, že budou k dispozici příliš dlouho. Pokud tedy máte zájem, neváhejte, přičemž se můžete podívat na ceny bytů. Možnost nastěhování do těchto bytů se předpokládá s plánovaným dokončením výstavby, což by mělo být v tomto případě někdy během roku 2023.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se