Reklama

Stále nevíte, jak udělat partnerovi radost? Zkuste třeba jeden z těchto originálních dárků

Doporučujeme
22. Aug 2024
32 zobrazení
Stále nevíte, jak udělat partnerovi radost? Zkuste třeba jeden z těchto originálních dárků

S blížícími se Vánoci znovu vyvstává otázka, co tentokrát pořídíme svému partnerovi. Určitě to znáte, každý rok to samé dumání a někdy člověk na poslední chvíli koupí prostě něco, co mu přijde pod nos jenom proto, aby nepřišel s prázdnou. S tím už je nicméně konec, v následujících několika odstavcích si totiž projdeme nejžhavější a nejpopulárnější tipy na originální dárky, kterými zaručeně překvapíte.

 

Zážitek jako nezapomenutelný dárek

Jen samá práce a dovolená stále žádná? Domluvte si co nejdříve společný termín dovolené a vyrazte hned, jakmile to půjde. Ne nadarmo se totiž říká, že zážitek utkví v paměti již navždy. Pečlivě si společně naplánujete cestu, nebo si hodíte špendlíkem na mapu? To necháme na vás. Důležité je hlavně to, že spolu strávíte čas a zažijete spoustu krásných chvil, na které budete rádi ještě dlouhá léta vzpomínat.

 

Denní radosti

Spojte příjemné s užitečným. Praktické dárky potěší jednak svým symbolem, tak samotným využitím. Potěšit můžete třeba hrníčkem pro zamilované, kupříkladu s tvarem srdíčka, jež ve dvou dávají láskyplný celek. V zimním období se hodí také ponožky s vtipným potiskem, milé povlečení nebo párové mikiny.

 

Skleněná fotografie

Dalším zajímavým dárkem pro pár je skleněná deska s vybranou fotografií. Jak si navolíte design desky, jen jenom na vás. Přidat můžete různé šablony, motivy či text s věnováním. Nakonec jenom přidáte zamilovanou fotku a je hotovo.

Pořízením skleněné desky s fotkou pro svou polovičku jistě nešlápnete vedle. Tento originální dárek vykouzlí úsměch na rtech každému partnerovi, jelikož se jedná zcela atypické, avšak velmi atraktivní poděkování společného soužití při oslavě jakéhokoliv důležitého data. Bude vám totiž neustále připomínat to, co je v životě opravdu důležité.

 

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se