Reklama

Spodní prádlo má vliv na zážitky

Doporučujeme
21. Aug 2024
43 zobrazení
Spodní prádlo má vliv na zážitky

Každý už nejspíš zažil situaci, kdy mu oblečení, které měl na sobě, úplně nesedělo a bylo tak dost složité se soustředit na cokoli jiného. U spodního prádla je pohodlí to nejdůležitější.

 

Pohodlí kdykoliv

Na výletě s rodinou nebo sportovním utkání s přáteli se chceme věnovat tomu, co nás baví, a ne si neustále popotahovat ramínko od podprsenky, nechat se omezovat v pohybu upnutými trenýrkami menší velikosti a řešit další nepříjemné drobnosti. Ke sportu i odpočinku potřebujeme kvalitní a dobře padnoucí spodní prádlo, které nás nijak neomezuje a v ideálním případě o něm ani nevíme. Když je chladno, drobné chyby prádla nemusí být tak citelné, ale v horkých letních dnech, kdy se i více potíme, je každé nepohodlí znát. Drsné švy mohou podráždit kůži, pod upnutým oblečením může nakrčená látka způsobit otlaky a další nepříjemnosti.

 

Vhodná velikost

Na vině toho, proč nám prádlo často nesedí, je mnoho faktorů. Jedním z nich je i špatně zvolená velikost. Zatímco ženy mívají tendenci spíše si centimetry ubírat a dámské spodní prádlo volí menší, než by potřebovaly, u mužů je to přesně naopak. Ti naopak vybírají prádlo až o dvě velikosti větší, než je jejich správná velikost. Nepřidá jim to však na pohodlí, větší velikost znamená také širší nohavičky a ne úplně dobře zvolený střih. Muži potřebují pro své intimní partie oporu, kterou jim prádlo poskytuje, musí však dobře sedět. Podle typu střihu je opora výraznější, jako mají upnuté boxerky a slipy, nebo je minimální, což je příklad trenýrek. Ty jsou vhodné pro klidnější aktivity, přílišná volnost v citlivé oblasti by při prudkém pohybu mohla být nepříjemná a ve výjimečných případech způsobit i namožení kůže.

 

Pro letní aktivity tak volte především prádlo ve správné velikosti, které nikde neškrtí ani nepřebývá. Důležitý je i materiál. Ideální do horkých dní je bavlna nebo bavlna s příměsí, která dobře saje pot a nedráždí pokožku.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se