Reklama

Proč preferovat vodní dýmky před cigaretami?

Doporučujeme
31. Aug 2024
386 zobrazení
Proč preferovat vodní dýmky před cigaretami?

Kouření je nezdravé a také finančně docela náročné. Pokud už však člověk má potřebu inhalovat tabákový kouř, měl by přemýšlet o výměně cigaret za vodní dýmku.

 

Ekonomičtější a chutnější řešení

Vodní dýmky nejsou zrovna lacinou záležitostí. I ta nejlevnější verze stojí oproti krabičce cigaret i několik stovek navíc. Vtip je však v tom, že zatímco cigarety si kuřáci pořizují skoro denně, dobrá vodní dýmka vydrží fungovat i roky. Sice si člověk musí dokupovat tabák, nicméně ten je levnější než cigarety. Navíc není problém sáhnout po lacinějším produktu.

Dobrá vodní dýmka má totiž schopnost proměnit i méně kvalitní tabák v docela dobré kuřivo. Vděčí tomu vodní nádržce, v níž se dým kultivuje a zbavuje štiplavosti. Kuřák si tak pošmákne a zároveň zaplatí méně.

Ne každá vodní dýmka však umí dým dostatečně ochladit a zbavit případné nepříjemné pachuti. Hodně zde totiž záleží na rozměrech. Vodní dýmky se dělí do tří velikostních kategorií.

 

1. Malé dýmky

Jsou levné, a proto jsou oblíbené hlavně u studentů vysokých škol, kteří si vydělávají maximálně tak někde na brigádách. Další předností těchto typů dýmek jsou kompaktní rozměry. Celé zařízení se díky tomu vleze třeba do igelitky či batohu. Vodní nádoba je ovšem u malých dýmek spíše symbolická, což má samozřejmě negativní vliv na chuť tabáku.

 

2. Střední dýmky

Kdo stále nechce příliš utrácet, nicméně už mu už jde i o kvalitu, ten sáhne po některé ze středně velkých vodních dýmek. Ty už disponují mnohem větší nádobkou, a proto také tyto dýmky poskytují daleko lepší požitek z inhalace tabáku.

 

3. Velké vodní dýmky

Mnohé z těchto vodních dýmek jsou natolik designově zajímavé, že se využívají i jako dekorace. Praktické použití mají samozřejmě i v domácnostech, nicméně nejčastěji se s těmito modely setkáváme ve speciálních čajovnách.

Každý, kdo má zájem o kvalitní vodní dýmky, by měl navštívit obchod typu Shisharium. V případě potřeby kvůli tomu nemusí ani vylézat z domu. Prodej vodnic totiž běžně probíhá i prostřednictvím internetu.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se