Reklama

Pro 3D tiskárny seženete náhradní díly i další příslušenství

Doporučujeme
21. Aug 2024
18 zobrazení
Pro 3D tiskárny seženete náhradní díly i další příslušenství

V současné době se 3D tiskárny používají nejen v průmyslových podnicích, stále častěji se totiž nacházejí i v domácím prostředí, ostatně není se čemu divit. Pořizovací ceny těchto zařízení jsou přijatelné, dokonce se dá dokoupit i různé příslušenství. V následujících řádcích se na 3D tiskárny podíváme podrobněji.

V případě 3D tisku se vytváří trojrozměrné objekty pomocí metody vrstvení. V podstatě se jedná o aditivní výrobu, což je vrstvení materiálů, jako jsou plasty, kompozity a biomateriály, z nichž se pak tvoří předměty různých tvarů, velikostí, tuhostí i barev.

 

3D tiskárna je rychlá a přesná

Funguje podobně jako inkoustová tiskárna, ovšem v trojrozměrném provedení. Vytvoření 3D objektu od nuly vyžaduje kombinaci špičkového softwaru, materiálu a přesných nástrojů. Tiskárny jsou neuvěřitelně flexibilní, a to nejen v materiálech, jež používají, ale i v tom, co mohou tisknout. Dále jsou přesné a rychlé, takže prototyp můžete mít hotový už během několika hodin a neztratíte tak měsíce výzkumem a vývojem. Zakoupit se dají i náhradní díly pro 3D tiskárny, jako jsou trysky, heatblocky a heatbreaky.

Stejně tak mezi náhradní díly patří základní desky, konstrukční díly, krokové motory, průmyslové zdroje a extrudery. Pro SLA tiskárny jsou k dostání FEP fólie v mnoha velikostech.

 

Nezapomeňte na příslušenství

Kromě náhradních dílů se zaměřte i na příslušenství pro 3D tiskárny. Velice oblíbené jsou adhezivní přípravky, zájem je i o boxy, přípravky na čištění, ochranné pomůcky, tiskové podložky a zabezpečovací prvky.

Jestliže hledáte internetový obchod, odkud můžete objednat náhradní díly, příslušenství i samotné 3D tiskárny, podívejte se do nabídky e-shopu Sharplayers. Nadchne vás nejen pestrost nabídky, ale i cenová politika online prodejny.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se