Reklama

Přesun strojních zařízení nemusí být složitým utrpením. Jak na to?

Doporučujeme
27. Aug 2024
22 zobrazení
Přesun strojních zařízení nemusí být složitým utrpením. Jak na to?

Na území České republiky každým dnem putují desítky a desítky několikatunových zařízení, jejichž cesta vede do nejrůznějších technologických firem. Nezáleží na tom, jestli se jedná o soustruhy, drtiče kamene či třeba automatizované výrobní linky, jejich převoz patří do rukou pouze ověřeným odborníkům. Na koho vsadit?

 

Stoprocentní jistota

Pokud v dohledné době plánujete stěhování strojního zařízení, rozhodně musíte vzít v potaz rovnou několik důležitých aspektů. Alfou i omegou všeho je nalezení zkušených profesionálů, kteří poskytují multidisciplinární zvedací i logistická řešení. Ti by vám v každém případě měli zajistit záruky v podobě dostatečného pojištění, přičemž se budou hodit i další dodatkové služby.

Za zmínku stojí například zkušená společnost Ais Eurelo, jež se ve svém odvětví pohybuje déle než čtyřicet dlouhých let. Ačkoliv je její specializací přeprava strojů, v případě zájmu vám pomůže i s jejich dočasným skladováním, přípravou podlahy v nové hale, demontáží, elektrotechnikou i finální montáží všech zařízení. Samozřejmostí je i vystavení potřebné dokumentace v jazyce země, do které se chystáte přestěhovat.

 

Komplexní péče

Velkým benefitem kooperace s těmito experty je možnost stěhování celé továrny nejen do jiného kraje České republiky, nýbrž i do rozdílné části světa. Problémem není ani těžké technické zvedání a podobné speciality, na něž si konkurence netroufne. Nejdříve si však prohlédněte internetové stránky pod vloženými odkazy a přečtěte si základní informace. Díky nim získáte jasnější představu o dané příležitosti.

Následně si stačí rozkliknout kategorii „Kontaktujte nás“, zvolit příslušnou kancelář a použít uvedené telefonní číslo. Spojíte se se zákaznickou linkou, jež vám moc ráda se vším poradí a zodpoví jakékoliv dotazy.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se