Reklama

Povinné ručení

Služby
16. Aug 2024
15 zobrazení
Povinné ručení

Náš motorový miláček může přijít na českých cestách také k úrazu. Provoz na komunikacích je v současné době tak hustý, že často dochází k různým kolizím. Někdy se nám pomačká trochu fasáda, jindy auto odejde úplně. Výjimkou není až celková destrukce našeho plecháče. Toto si však nemusíme způsobit vždy sami, ale viníkem nehody může být jiná osoba. Jak si pak zajistit prašule na opravu našeho motorového miláčka nebo koupi nového? K tomu slouží povinné ručení motorových vozidel. Musí jej mít každý, kdo se odváží na veřejné komunikace.

Do devadesátých let minulého století byla jeho cena striktně dána, neboť jej nabízela pouze jedna finanční instituce. Dnes se však můžeme radovat, neboť povinné ručení ve své nabídce mají téměř všechny pojišťovny a banky. Těch se nám naštěstí na českém trhu vyrojilo velké množství. Aby si své klienty udržely či případně získaly nové zákazníky, musí stále něco nového vymýšlet a mnohdy až balamutit, aby byly zajímavé. Snaží se nás utáhnout na nízké ceně pojistky, ale narazit můžeme také na zajímavé slevy a jiné bonusy. Jak ale vybrat pro náš milovaný vůz to nejlepší?

K tomu nám výtečně poslouží vymoženost dnešní doby zvaná internet. V něm lze najít nabídky jednotlivých poskytovatelů povinného ručení přímo na jejich webových stránkách. Ale kdo má dnes čas na brouzdání na netu, vždyť raději jdeme na pivo nebo fotbalový zápas. Snadnější možností porovnání ceny a výhod tohoto pojištění jsou srovnávače povinného ručení, které jsou nezávislé a na základě zadaných údajů, jako jsou například obsah motoru vozidla či jeho stáří, nám spočítají přesně to, co zacelujeme. Vybrat to nejlepší pro náš milovaný vůz je tedy velmi snadné. Sjednáním výhodného povinného ručení můžeme ušetřit nemalé finanční prostředky, neboť nabídky jednotlivých pojišťoven a bank se mnohdy velmi liší. V našem rozhodování nám mohou pomoci rovněž nezávislí finanční poradci.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se