Reklama

Potrubí v interiéru aneb Skrýt či nechat být?

Doporučujeme
23. Aug 2024
40 zobrazení
Potrubí v interiéru aneb Skrýt či nechat být?

Pokud jste si pronajali prostory pro váš business nebo bydlení industriálního typu, nemusí se jednat o závadu. Ať už chcete tyto prvky schovat před zraky zákazníků či návštěv nebo hledáte způsoby, jak s tím naložit, máme pro vás pár tipů, co s tím.

 

Srovnejte si své přání

Podívejte se na interiér ještě jednou. Jestli industriální styl není nic pro vás, je dobré zvážit, zda se do takového prostředí stěhovat. Pokud ve vás odhalené potrubí vzbuzuje akorát zlost a je vám nepříjemné, zkuste zvážit, zda se jedná o prostor, který by byl pro vás. Pokud se ale jedná o schování pár trubek, které si žádá pouze jednoduchá řešení, určitě si vyberete z nabízených poměrně jednoduchých způsobů, jak celou věc uchopit.

 

Industriál je v kurzu

Díváte se ke stropu, odkud na vás hledí potrubí pro vzduchotechniku v celé své kráse? Nemusíte ji nutně schovávat. Industriální prvky jsou nyní poměrně moderní, proto můžeme najít mnoho kaváren, které tento typ potrubí neskrývají. Pokud však pohled na trubky nesnesete, můžete jej skrýt např. sádrokartonem. Díky použití tohoto materiálu vypadá interiér celistvě, navíc jeho připevnění je poměrně jednoduché a zvládne hoi začínající domácí kutil.

 

Natřete to!

Pokud nejste fanouškem potrubí z nerezové oceli nebo vám potrubní systémy připadají jednoduše neestetické, jednou z variant, jak na celou věc efektivně vyzrát, je možnost natření. Navíc pokud zvolíte nějakou efektivní barvu, může to šikovně povznést váš interiér na novou úroveň. Pokud jste minimalisticky založená osoba, jistě oceníte černobílý interiér, kdy trubky budou stejně jako nábytek v jednoduché černé barvě.

 

Jednoduché maskování

Neoslovili jsme vás s nabízeným řešením, hledáte něco efektivního a přitom jednoduchého a za co nejméně peněz? Pak je možné zamaskovat potrubí dostupnými dekoracemi. Můžete tak nakoupit jednoduché záclony nebo vhodně instalovaný jiný typ dekorací či nábytku, který při vhodném umístění s celou věcí dokonale pomůže.

 

Ať už zvolíte jakoukoliv možnost maskování nebo potrubí přiznáte, důležité je, abyste se v novém domově či provozovně cítili dobře. Jen tak vás bude pobyt doma těšit.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se