Reklama

O dodávku koncových měrek se postará Michovský-TOOLS s.r.o.

Doporučujeme
22. Aug 2024
38 zobrazení
O dodávku koncových měrek se postará Michovský-TOOLS s.r.o.

V současné době existuje spousta dodavatelů měřidel a kalibrů, ovšem přední postavení má společnost Michovský-TOOL s.r.o., která v dané oblasti působí dlouhá léta. V kovovýrobě a strojírenství nástroje jednoznačně potřebujete, protože pomocí nich zajistíte přesnou a efektivní výrobu. V následujících řádcích vám však představíme ještě jednu pomůcku, a tou je koncová měrka.

Koncové měrky můžete znát i pod názvy jako Johanssonovy měrky, respektive Johanssonky (více informací o nich najdete na https://www.meridla.cz/kategorie/koncove-merky/). V podstatě se jedná o základní měrky připomínající destičky či hranoly vyrobené z oceli, nebo keramiky. Záleží na tom, jaký materiál preferujete. Ocel je sice pevná, ovšem keramická varianta slibuje delší životnost.

 

Koncové měrky a stupně přesnosti

Při výběru se zaměřte na stupeň přesnosti, protože koncové měrky se prodávají hned ve čtyřech různých stupních. Pro kalibrace se používají nejpřesnější koncové měrky, ale v nabídce jsou i etalonové, kontrolní a dílenské. Záleží na tom, k jakému účelu je potřebujete. Stejně tak se odlišují délkou, přičemž dlouhé provedení mívá rozměr od 125 do 1000 mm a krátký zase od 0,3 do 100 mm. Ideální je sáhnout po sadě, která obsahuje několik desítek dílů. Jestliže však víte, že budete permanentně používat pouze jednu měrku, dají se zakoupit i individuálně.

 

Michovský-TOOLS s.r.o. nabízí měrky v sadě i samostatně

Pokud hledáte kvalitní provedení, obraťte se na Michovský-TOOLS s.r.o., což je dodavatel nejen koncových měrek. Vybrat si můžete ze dvou tříd, a to 0 a 1. Všechny nabízené měrky jsou podle DIN3650 a pro jejich výrobu se používá speciálně legovaná ocel. Stále více se však do popředí prodírá keramika, protože se méně opotřebovává, a tím pádem se životnost měrek prodlužuje až desetkrát.

V případě, že si chcete koncové měrky objednat, podívejte se na webovou stránku https://www.meridla.cz/kategorie/koncove-merky/, kde najdete všechny potřebné specifikace. Zakoupit si můžete sady s 103, 87, případně 31 dílky.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se