Reklama

Nebankovní půjčky. Dostupné řešení finančních problémů, ovšem jen od spolehlivého poskytovatele. Jak ho poznat?

Doporučujeme
25. Aug 2024
127 zobrazení
Nebankovní půjčky. Dostupné řešení finančních problémů, ovšem jen od spolehlivého poskytovatele. Jak ho poznat?

Jako podnikatelé i fyzické osoby se v dnešní době poměrně snadno můžete dostat do situace, kdy nemáte dostatek volných finančních prostředků a potřebujete na nějaký čas půjčit. Stále více lidí se obrací na nebankovní sektor, kde jsou možnosti získání půjček a úvěrů značně rozmanité. Navíc zpravidla nemusíte řešit tolik administrativních překážek jako v situaci, kdy o peníze žádáte přímo vaši banku. Přesto je dobré vědět, jak poznáte spolehlivého poskytovatele, u něhož nebudete riskovat, že přijdete o spoustu peněz a úvěr vás paradoxně dostane do ještě horší pozice.

 

Úroky a skryté poplatky

V první řadě je pro nebankovní finance, které si chcete půjčit, důležitá úroková sazba, potažmo poplatky. Rozhodně se vyhýbejte nabídkám, u nichž jsou různé skryté poplatky navíc. Mohou totiž půjčku výrazně prodražit. Stejně tak se nedejte chytit na půjčky a úvěry, které vám slibují peníze za každou cenu, často jsou u nich tak vysoké úroky, že se jedná takřka o lichvu.

 

Jak je to s ručením nemovitostí?

Někteří z vás sice potřebují peníze, ale zároveň vlastní nějaký pozemek, byt, rodinný dům, chatu, chalupu apod. Pak lze finanční prostředky získat velmi snadno, stačí touto nemovitostí ručit a máte šanci si půjčit klidně miliony korun, a to s poměrně nízkými úroky. Platí to pro soukromé osoby i podnikatele. Pěknou ukázkou budiž nabídka společnosti Nebankovní finance, kterou naleznete na webových stránkách https://www.nebankovni-finance.cz/sluzby/podnikatelske-uvery/.

 

Historie poskytovatelů úvěrů

Solventní nebankovní společnost má mít určitou zřetelnou historii, abyste věděli, kdo za ní stojí, případně jaké s ní mají zkušenosti předchozí zákazníci a klienti. I takto lze poznat firmu, na niž se dá v případě nebankovních půjček a úvěrů spolehnout. Vždy si vyhledejte co nejvíce informací, přeci jen jde o peníze, takže je opatrnost rozhodně na místě.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se