Reklama

Na letiště vlastním autem: Kde nechat vůz levně a bezpečně?

Doporučujeme
27. Aug 2024
9 zobrazení
Na letiště vlastním autem: Kde nechat vůz levně a bezpečně?

Stále více lidí využívá svých osobních automobilů k dopravě na letiště. Jenže ponechání vozidla přímo na letištních parkovištích vyjde poměrně draho, a to zvláště tehdy, když například letíte pryč na delší dovolenou. Pak si musíte připravit tisíce korun, což pro většinu z vás asi není příliš atraktivní záležitostí. Naštěstí zde fungují společnosti, které mají vlastní pozemky nedaleko letiště v Praze, přičemž nabízejí o poznání atraktivnější ceny.

 

Parkování kousek od letiště za minimální ceny a s transferem zdarma

Jako ukázku lze zvolit společnost Top Parking. Její parkoviště u letiště Praha se nachází jen pár kilometrů od terminálů. Ceny jsou přitom velmi příznivé. V jejich rámci navíc máte dopravu až přímo k terminálu zcela zdarma, což platí také při návratu, kdy se potřebujete dostat zpět ke svému zaparkovanému automobilu.

 

Kvalitní zabezpečení je prioritou

Top Parking nabízí k dispozici více než 200 míst pro osobní vozidla a dodávky. Abyste se během dovolené či třeba pracovní cesty nemuseli o svoje auto strachovat, firma nechala do areálu nainstalovat moderní kamerový systém, který celou lokalitu důkladně monitoruje. Jde tedy o naprosto bezpečné parkovací stání, u něhož se nemusíte obávat odcizení, potažmo poškození vašeho vozidla.

 

Úspora času a energie

Letiště Václava Havla v Praze ročně využívají stovky tisíc lidí. Je nasnadě, že se mnozí mnozí z nich potřebují dopravit na letiště vlastním autem. A mít k dispozici levné parkovací stání s transferem k odletové hale zdarma je samozřejmě velmi vítanou službou. Stačí si uvědomit, kolik peněz by vás stál například taxík do centra Prahy. Leckdy pak parkování u letiště na pozemcích Top Parking po dobu několika dní vyjde dokonce levněji. Navíc jde samozřejmě o zlepšení komfortu. Jako cestující máte logicky méně starostí, ušetříte rovněž spoustu drahocenného času, protože nemusíte spoléhat na veřejnou dopravu při přesunu na letiště a zpět.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se