Reklama

Máme pro vás masážní přístroje, které vás dostanou do sedmého nebe

Doporučujeme
28. Aug 2024
30 zobrazení
Máme pro vás masážní přístroje, které vás dostanou do sedmého nebe

Nedílnou součástí kosmetiky v současné době jsou i moderní kosmetické přístroje. Ty především chytře nahrazují lidský dotek, ať již maséra či kosmetičky. To umožňuje jejich použití i v domácích podmínkách. Bez asistence druhé osoby.

Hitem současné doby jsou především masážní přístroje. Už jen kvůli tomu, že za hodinu v masérském studiu zaplatíte v průměru 1500 korun. S masážním přístrojem si masáž vyvolávající pocity srovnatelné s lidským dotekem můžete dopřávat každý den. Nebo několikrát denně. Na jaké produkty se zaměřit?

 

Namasírujte si hlavu

Naším favoritem je masážní přístroj na hlavu, který plně nahradí citlivé prsty šikovné kadeřnice. Právě ty masáže hlavy nejčastěji provádějí. A spolu s nimi si je můžete dopřát v některých masérských salonech. Ale také si za ně patřičně zaplatíte. Masáže hlavy totiž patří mezi velmi oblíbené. Kdo ji jednou okusil, chce si ji co nejdříve zopakovat. A s masážním přístrojem hlavy tak může činit tak často, jak se mu zlíbí. Konkrétně masážní přístroj pro stimulaci hlavy Beauty Relax Brainrelax, který je k sehnání na e-shopu shop.beautyrelax.cz plně nahradí všech deset lidských prstů. To by chtělo vyzkoušet, nemyslíte?

 

Rehabilujte svou krční páteř

Další vyhledávanou masáží je masáž krční šíje. Tu vám zase poskytne masážní přístroj na krční páteř BeautyRelax Neckpress Premium z téhož e-shopu, který zase uvolňuje tlak mezi jednotlivými krčními obratli i svalové tenze, a to pomocí EMS pulzů. Máte-li je zablokované, nemusíte se hned objednávat na rehabilitace. První pomoc vám poskytne právě tento šikovný přístroj. A k tomu zlepší kvalitu krevního oběhu a zmírní otoky.

 

Přístroje na kolena, kotníky i zápěstí

Velké oblibě se těší i menší vibrační masážní přístroje. Bolest kolen tlumí vibrační masážní přístroj na kolena, s celulitidou zatočí přístroj Beauty Relax Rollskin, svaly uvolní přístroj Beauty Relax Universal. Na zmíněném e-shopu jsou ale k mání i přístroje na kotníky i zápěstí. Přístroje antistresové, na podporu růstu vlasů stejně jako pásy pro zmírnění bolestí břicha. Každá část vašeho těla tak má šanci dostat péči, kterou si zaslouží.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se