Reklama

Laserové odstranění chloupků - jak získat hladkou pleť rychle, bez bolesti a na dlouhou dobu

Doporučujeme
20. Aug 2024
31 zobrazení
Laserové odstranění chloupků - jak získat hladkou pleť rychle, bez bolesti a na dlouhou dobu

Také nesnášíte domácí epilaci lýtek či jiných partií? Vyzkoušejte laserové odstranění chloupků profesionálním přístrojem. Díky speciální technologii je nyní možné zbavit se nežádoucího ochlupení dlouhodobě a bez bolesti. V tomto článku se dočtete, v čem tato procedura spočívá, a proč ji každoročně vyhledává mnoho žen i mužů. Dozvíte se, které části těla je možné epilovat, a co potřebujete vědět před první návštěvou kliniky. Jestli vás už nebaví používání holicích strojků, žiletek a jiných depilačních nástrojů a přípravků, pak se ponořte do následujících řádků.

 

Laserové odstranění chloupků na klinice

Mnoho lidí odstraňuje nežádoucí chloupky vlastnoručně doma pomocí různých více či méně bolestivých metod. Tyto techniky často zaberou spoustu času a výsledek vydrží jen pár dní. Naštěstí existují kliniky zabývající se estetickou medicínou, které jsou schopny za pomoci moderních technologií problém s chloupky dlouhodobě vyřešit. Mezi nejžádanější metody odstranění ochlupení patří ošetření speciálně upraveným laserovým přístrojem. Během tohoto procesu se laserový paprsek naváže na barvivo melanin, po němž se teplo dostane k vlasové cibulce, kterou spálí, a zamezí tak dalšímu růstu.

 

4 výhody ošetření profesionálním laserem

Oproti klasické epilaci tradičními nástroji, jako je například žiletka, má zákrok laserem několik nesporných výhod, díky nimž je vyhledávanou procedurou po celém světě. Většina lidí podstupuje toto ošetření z následujících důvodů:

  1. Získání perfektně hladké pokožky v celé dotčené oblasti
  2. Úspora práce a času
  3. Dlouhodobý výsledek
  4. Díky povrchové anestezii je odstranění chloupků bezbolestné
 

Které partie lze epilovat

Prakticky lze laserem ošetřit jakoukoliv část těla. Ženy nejčastěji poptávají epilaci lýtek, podpaží, třísel a horního rtu. Možné je také upravit intimní partie, aby se předešlo bolestivému zarůstání chloupků, které může způsobit holení či jiný druh domácího odstraňování chloupků. U mužů, zejména pak u sportovců, se ve většině případů ošetřuje oblast zad, lýtek a hrudníku.

 

Jak dlouho vydrží pleť hladká

Odstranění chloupků laserem má dlouhodobý efekt. Pokud je správně provedeno prvotní ošetření, stačí na další sezení docházet pouze jednou až dvakrát do roka. Absolvujete-li zákrok poprvé, je potřeba jej podstoupit 4x – 6x během 4 po sobě jdoucích týdnů. Aby se podařilo zničit většinu vlasových cibulek v dotčené oblasti, je nutné odstranit chloupky v jejich růstové fázi. Tu má každý chloupek jinou, z toho důvodu musíte zákrok absolvovat na začátku vícekrát.

Co byste měli vědět, než se objednáte na kliniku

 

Než podstoupíte zákrok, měli byste se seznámit s několika důležitými informacemi, abyste věděli, co vás čeká a na co se připravit.

  • Ošetření laserem je možné podstoupit od podzimu do jara
  • Zákrok se nedoporučuje provádět v době menstruace
  • Před procedurou oholte dotčené partie do hladka – chloupky nevytrhávejte!
  • Laserové odstranění chloupků trvá 10 až 60 minut
  • Ošetřené partie byste neměli vystavovat slunečním paprskům
  • Počítejte s možným zarudnutím nebo otokem v dotčené oblasti

Výborně, došli jste až na konec článku. Právě jste se dozvěděli, že laserová epilace je šetrný způsob odstranění chloupků, který má dlouhodobý efekt a ušetří vám spoustu času. Už se nemusíte doma trápit s otravným holením. Stačí zvednout telefon a objednat se na proceduru.

A jaké epilaci dáváte přednost vy? Patříte mezi lidi, kteří se nechtějí svěřovat do péče někoho jiného, nebo se naopak rádi necháváte hýčkat v salonech? Neváhejte se s námi podělit v komentářích o své názory.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se