Reklama

Kvalitní rozhlas pro města a obce zajistí občanům rychlý přístup k důležitým informacím

Doporučujeme
22. Aug 2024
35 zobrazení
Kvalitní rozhlas pro města a obce zajistí občanům rychlý přístup k důležitým informacím

V posledních letech jsme si zvykli na to, že v Česku panují mnohdy až extrémní klimatické podmínky. Jednou jde o záplavy, jindy o požáry v důsledku veder, dokonce se Moravou prohnalo tornádo, nemluvě o již více než rok a půl trvající krizi, již způsobuje epidemie koronaviru. Ukazuje se, jak důležitou roli v obcích a městech může hrát „obyčejný“ drátový rozhlas.

 

Klasika v podobě obecního drátového rozhlasu může přijít vhod v nenadálých situacích

Je-li ve vaší blízkosti fungující rozhlas pro města a obce, máte jistotu, že vás úřady budou rychle informovat o veškerém podstatném dění. Sice se dnes lidé spíše spoléhají na internet, telefony a televizi, ovšem v některých situacích může být vypnutý signál. Pak se rázem obecní drátový rozhlas stává zásadním zdrojem při komunikaci s veřejností.

 

Na koho se obrátit, chcete-li pořídit a namontovat výkonný drátový rozhlas ve vaší vsi?

Správci městského majetku by tedy rozhodně neměli obecní drátové rozhlasy opomíjet. Je nutná jejich pravidelná údržba a renovace. Kvalitní rozhlas pro města a obce drátový, potažmo i bezdrátový, nabízí společnost Elmik, která vznikla již v roce 1994. Zajistí nejen samotnou dodávku, ale rovněž také kompletní montáž a servis. Kromě drátových rozhlasů poskytuje dále dodávky jiných dorozumívacích zařízení. Její služby si lze zajistit třeba v okamžiku, kdy potřebujete novou telefonní ústřednu nebo kamerový systém. Je schopna kompletně zastřešit ozvučení měst a obcí, škol, sportovních stadionů a hal, kulturních zařízení, obřadních a smutečních síní, autobusových a vlakových nádraží atd. Pokud jde o drátový rozhlas, disponuje moderní technikou, již lze použít všude tam, kde se nevyplatí investovat do efektivnější bezdrátové varianty, která je jinak dnes žádanější formou obecních komunikační techniky.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se