Reklama

Který iPhone servis opraví iPhone libovolné generace?

Doporučujeme
22. Aug 2024
36 zobrazení
Který iPhone servis opraví iPhone libovolné generace?

Mobilní telefony značky Apple jsou sice drahé, ale vydrží dlouhé roky. Na rozdíl od Androidu Apple i pro starší modely stále uvolňuje aktualizace, takže máte k dispozici nejnovější systém, po hardwarové stránce jsou jablečné telefony taktéž dost odolné. Sem tam se však přece jen může něco pokazit.

Někdy jde o výrobní vadu, častěji je na vině uživatel. Telefon vám spadne, takže praskne displej, chováte se nešetrně k baterii, tudíž ji potřebujete vyměnit. Nezbyde nic jiného než najít spolehlivý iPhone servis.

 

Vydejte se přímo do servisu Apple výrobků

Servisů mobilních telefonů je dost téměř v každém větším městě. Vždycky je však lepší vybrat si přímo iPhone servis. Pokud se technik specializuje jen na jednu značku, její telefony lépe zná, pravděpodobně váš telefon nevidí poprvé. Vezměte si, kolik různých druhů Android telefonů existuje. Žádný technik nemůže mít zkušenosti se všemi. U značky Apple je ovšem nabídka podstatně omezenější, kromě toho jsou všechny iPhony dělané podobně – vyrábí je jeden výrobce. To neplatí pro Android mobily různých značek.

 

Oprava na počkání je dnes standardem

Nikdo si nemůže dovolit poslat telefon na 30denní opravu. V dobrém servisu bez něj nemusíte být ani jeden jediný den. Rutinní zákroky jako výměnu baterie zvládnou do 30 minut, ty složitější (třeba výměnu displeje) do hodiny. Přijdete, odložíte telefon, jdete si vyřídit své záležitosti, a pak si jej vyzvednete opravený. Delší dobu trvá snad jen výměna základní desky, protože to je náročný zásah.

 

Nechte si telefon vyzvednout a dovézt

Servisy mobilních telefonů však dnes se svými službami jdou ještě dál. Například iPhone servis Appleking pro telefony k zákazníkům zdarma jezdí a zase je rozváží. Tuto službu nabízí bezplatně v okolí 50 km od Brna, kde sídlí. V Brně má dvě pobočky, konkrétně na Palackého třídě a v nákupním centru Olympia. To druhé je otevřeno dokonce o víkendech. Nemusíte tedy s opravou čekat na pracovní den.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se