Reklama

Kontrolní kalibry vám pomohou snížit zmetkovost

Doporučujeme
27. Aug 2024
17 zobrazení
Kontrolní kalibry vám pomohou snížit zmetkovost

Ve výrobním segmentu je velice důležité nejen přesné měření, ale i kontrolování hotových výrobků, protože se eliminuje zmetkovost, a tím pádem se sníží i náklady. Pokud tedy potřebujete vhodné nástroje, obraťte se na společnost Michovský-TOOLS s.r.o., která má ve svém produktovém portfoliu jak měřidla, tak i kalibry.

Vysoký standard kvality, pestrý sortiment, precizní zpracování. Přesně tak by se daly charakterizovat nástroje od výše uvedeného výrobce.

 

Závitové kalibry

Se závitovým kalibrem poměrně rychle a snadno zjistíte, jestli nenastala u závitu nějaká odchylka. Odhalíte odchylky ve velikosti i profilu. Závitové kalibry jsou k dostání v několika variantách, a to i jako kalibrační trny a kroužky. Záleží na tom, k jakému účelu je chcete využít. Kalibr se vyrábí z kalibrační oceli a nedisponuje žádnou stupnicí, ale má dobrou a zmetkovou stranu.

 

Válečkové kalibry

Další skupinu tvoří válečkové kalibry, s nimiž jednoduše překontrolujete vnitřní průměr válcového otvoru obrobku. Válečkové kalibry jsou ve dvou provedeních, a to buď jako jednostranné, nebo i oboustranné. Více informací najdete na stránce https://www.nastroje.cz/kalibry-a-meridla/kalibry/valeckove-kalibry-oboustranne/.

Občas mají zákazníci specifické požadavky, což však společnosti Michovský-TOOLS s.r.o. nijak nevadí, protože dokáže podle technického výkresu vyrobit kalibry na zakázku.

 

Kalibry mají široké uplatnění

Kalibry jakožto porovnávací měřidla slouží k porovnávání. Určíte během několika sekund, jestli rozměr obrobku odpovídá předepsaným rozměrům. Oceníte to hlavně ve strojírenství, ale i v dalších výrobních segmentech.

Michovský-TOOLS s.r.o. má poměrně velké skladové zásoby, a tak na nástroje nebudete čekat dlouhou dobu, pokud se zrovna nejedná o zakázkovou výrobu. Měřidla i kalibry můžete mít k dispozici během několika málo dnů.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se