Reklama

Kolik stojí licence Office 2021?

Doporučujeme
31. Aug 2024
352 zobrazení
Kolik stojí licence Office 2021?

Žijeme ve světě, kde lidem není líto utratit peníze za hardware počítače, ale za software platit nechtějí. Přitom i tvorba softwaru stála spoustu zdrojů a peněz. Máme však velmi dobrou zprávu. Programové vybavení počítače se dá pořídit i s výraznou slevou.

Softwarové licence se dají koupit i s 85% slevou. Jak je tohle možné? Třeba tak, že nakupujete ve velkém. Vy sami pro sebe si asi nebudete kupovat stovky nebo tisíce licencí. Firmy, které se jejich prodejem zabývají, to ale dělají. Proto od třetích stran můžete licence pořídit levněji než přímo od vývojáře daného softwaru. Dobrým příkladem je Office 2021 licence.

 

Office 2021 se slevou

Bez balíčku Office se většina lidí neobejde. Ať už děláte cokoliv, určitě sem tam potřebujete vytvořit nějaký dokument nebo otevřít dokument, který vám někdo jiný poslal. Věděli jste, že sadu Office 2021 můžete zakoupit už od 1699 Kč? Jedná se o trvalou přenosnou licenci v češtině s online aktivací a pořídíte ji v e-shopu Prolicence.cz.

 

Lze takovým licencím věřit?

Obchodů nabízejících levný software existuje vícero. Při koupi balíčku Office 2021 cena nesmí hrát jedinou roli. Vždy si zkontrolujte, v jakém e-shopu se chystáte nakoupit. Pátrejte po tom, odkud licence pocházejí. Existují i nepoctiví prodejci nabízející různé překoupené licence, které nemusí být funkční.

Spolehnout se dá například na známý e-shop Prolicence.cz, který nabízí plně legální a oficiální licence. Tyto originální klíče nakupuje pouze od Microsoft partnerů a partnerů dalších značek pro jiný software. Vždy dostanete fakturu, vše je plně oficiální.

A jak si software nainstalujete, když ho koupíte online? Zcela jednoduše. Licence (respektive licenční aktivační kód) vám přijde do e-mailu spolu s instrukcemi. Obvykle si prostě stáhnete software z webu výrobce softwaru a aktivujete ho klíčem z e-mailu.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se