Reklama

Kde koupit vybavení do posilovny?

Doporučujeme
27. Aug 2024
23 zobrazení
Kde koupit vybavení do posilovny?

Člověk 21. století tráví spoustu času vsedě, což s sebou nese nutnost změnit životní styl – ve volném čase se věnovat sportu. Každý si může najít to své. Někdo rád běhá, další chodí hrát volejbal, jiní navštěvují posilovnu. Se zvyšujícími se cenami energií však lidé přemýšlejí, jak za sporty utrácet co nejméně. Co takhle vybudovat si prostor pro cvičení doma a nemuset utrácet za permanentku?

Ne všechny sporty se dají provozovat doma, ale ti, kdo propadli posilování, mají štěstí. Zařídit si domácí posilovnu není až tak složité. I do bytu dostanete minimálně jeden posilovací stroj, na němž můžete posilovat různé skupiny svalů.

 

Vybavení do posilovny nakupte tam, kde nakupují profesionálové

Chcete se podívat, jaké jsou možnosti vybavení do posilovny u vás doma? Do fitness center, ale i domácností dodává vybavení společnost Strongmann CZ/SK. Díky nim si tedy doma snadno zařídíte posilovnu, která si v ničem nezadá s velkými fitness centry. Dodávají po celém Česku a Slovensku, od 3 000 Kč úplně zdarma.

V jejich nabídce najdete posilovací tyče a osy na cvičení, kotouče na činky, jednoručky, ale především konstrukce, posilovací lavice, kardio stroje, hrazdy, bradla a mnoho dalšího. Nechybí ani drobnosti jako odporové gumy, medicinbaly, masážní pomůcky. Domácí posilovnu si tedy poskládáte z toho, co máte rádi.

 

Jak si domácí posilovnu zařídit?

Záleží na dostupném prostoru a také na tom, jak obvykle cvičíte. Uvědomte si, jaké stroje používáte v posilovně, případně co byste chtěli nejvíce cvičit. Ideální je zaměřit se na stroje, které vám umožní posílit různé skupiny svalů, abyste nemuseli mít na každou skupinu zvláštní stroj. Případně se nebojte poradit přímo s odborníky ze Strongmann CZ/SK. Také můžete hledat na internetu nebo se poptat kamarádů. Domácí posilovna je dnes už poměrně běžná věc.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se