Reklama

Kamenný obklad do interiéru dodá potřebnou špetku přirozené surovosti

Doporučujeme
25. Aug 2024
29 zobrazení
Kamenný obklad do interiéru dodá potřebnou špetku přirozené surovosti

Plánujete redesign interiéru, nebo se rozhodujete v novostavbě? Přírodní kamenný obklad v interiéru zazáří po každé stránce. Jedná se o obklad, který interiér sjednotí, zútulní a dodá mu eleganci. V kombinaci s dalšími materiály jako je dřevo umí v interiéru vytvořit nezaměnitelnou atmosféru.

Obklad do interiéru v podobě přírodního kamene je volbou pro náročné. Při jeho lepení si s kreativitou připravte také trochu trpělivosti. Kamenné obklady jsou ekologické, do ovzduší neuvolňují žádné škodlivé látky a proto jsou vhodné zejména pro alergiky a astmatiky. Obklad z přírodního kamene je odolný vůči poškození a také odolává plísním změně teploty či nízkou údržbou.

Nadčasovost, kterou spolu s přírodním kamenem získáte, oceníte. Kamenný obklad se snadno přizpůsobuje dalším prvkům v místnosti jako je nábytek, doplňky, podlaha. Obklad do interiéru můžete použít na více místech:

· Stěna u televizoru,

· stěny za sedací soupravou, v kuchyni, v ložnici za postelí,

· v chodbě, předsíni, na viditelných místech,

· koupelny, obývací pokoj, jídelna.

Přírodní kámen skvěle hraje spolu s teplem. Díky tomu se nemusíte bát, že by byla podlaha nebo stěna z něho vyskládaná zimní. Kámen vnese do interiéru luxus a eleganci. Kamenné dlažby nevyblednou a jsou barevné jako na začátku. V kombinaci s podlahovým topením je kamenný obklad přímo žádaným materiálem.

K obkládání v interiéru použijte jemnější vzory. Pro zvýraznění obkladu můžete na stěně použít LED osvětlení. Moderní design se v současnosti soustředí na otevřené prostory, čisté linie, minimalismus. Právě kamenný obklad pomůže moderní interiér sjednotit a vnést do něj nadčasový styl.

Do interiéru můžete zvolit barvy dle vlastního výběru. Mezi moderní trendy patří obklady černé a bílé barvy. Pokud jste zastáncem teplejších barev, zvolte odstíny žluté, hnědé či béžové.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se