Reklama

Jaké internetové připojení oceníte?

Doporučujeme
31. Aug 2024
12 zobrazení
Jaké internetové připojení oceníte?

Bez online světa ani ránu. Podle nejnovějších statistik používá přes 90 % české populace dennodenně internet, a to doma, na chatě, v práci, pod stanem i venku na ulici. Ať už brouzdáte za jakýmkoliv účelem, neobejdete se bez spolehlivého připojení. Jaké služby vás potěší?

 

Rychlost není jediné kritérium

Celková rychlost nahrávání i stahování jsou samozřejmě velmi důležitá kritéria, podle nichž se většina lidí řídí. Nezapomínejte však ani na stabilitu připojení a kvalitu zákaznické péče. Když se něco pokazí, zkrátka nechcete čekat celý den na dovolání se zákaznické lince. Všechna tato kritéria má slušně vychytaná oblíbená česká společnost Zrychluj.cz, která zajišťuje svižné a stabilní připojení na 99 % rozlohy celé naší země.

Můžete si vybrat ze tří hlavních balíčků služeb. Pokud sháníte internet na chatu, mrkněte se na základní balíček S s rychlostí stahování a nahrávání 250 Mb/s. Jeho cena činí 399 Kč měsíčně. Průměrná česká domácnost ocení spíše standardní balíček M s rychlostí stahování a nahrávání 500 Mb/s. Za něj zaplatíte 499 Kč měsíčně. Podnikáte z domova, streamujete, hrajete online hry nebo neustále stahujete? Pak si objednejte prémiový balíček L s rychlostí stahování 1 000 Mb/s a nahrávání 500 Mb/s. Ten stojí 699 Kč měsíčně.

 

Vyzkoušejte si nezávazně kýžený balíček

Všechny balíčky vás prvního půl roku vyjdou pouze na 299 Kč měsíčně. Můžete je používat naprosto bez závazků. Nemusíte se tedy bát, že byste nemohli odběr kdykoliv zrušit. Ke každému z nich navíc obdržíte TV balíček zcela zdarma. Máte zájem? Pak k vám do pouhých 24 hodin od úvodní domluvy odborníci z internet v Mladé Boleslavi přijedou a zdarma vám nainstalují i připojí modem. Také vám sdělí číslo na zákaznickou linku, která pracuje nonstop a kdykoliv moc ráda pomůže.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se