Reklama

Jaké erotické hračky mají lidé nejraději?

Doporučujeme
31. Aug 2024
15 zobrazení
Jaké erotické hračky mají lidé nejraději?

Jste zkušený milovník/milovnice? Pak jste se už určitě seznámili s nejrůznějšími hračkami pro dospělé. Právě tyto šikovné pomůcky zachránily nejedno manželství. Pomáhají totiž předcházet nepříjemnému stereotypu, který dříve či později prostě přijde. Jaké vybavení musíte vyzkoušet na vlastní kůži?

 

Příjemnější milování na dosah

Nejspíše nikomu z vás nemusíme představovat nejtypičtější pomůcky – dilda a vibrátory. Všichni moc dobře víme, jak vypadají, k čemu slouží a v jak ohromném množství podob přichází.

Zaměříme se raději na trochu méně obvyklou pomůcku, jíž jsou anální kolíky. Možná se zdá, že jsou primárně určené pro ženy, ale užijí si je i odvážnější pánové. Obě pohlaví mají totiž v této oblasti velmi citlivý bod, jehož dráždění dokáže naprosté divy.

Nemáte-li zkušenosti, raději si ze všeho nejdříve vyberte nějaký menší kus. Pokud se vám tato praktika zalíbí, můžete snadno doobjednat větší pomůcku.

 

Pevnější erekce

Pánové si v posledních letech zamilovali vibrační kroužky. Ty fungují na základě navléknutí na penis (co nejdále, ideální až po kořen). Díky těsnému sevření ovlivníte průtok krve, což logicky vede k mnohem pevnější a déle trvající erekci. Daná pomůcka samozřejmě nabízí i velmi jemné vibrace, které celý zážitek jen umocňují.

Naše sexualita je opravdu komplexní věda. Každý máme trochu jiná přání, vzrušují nás jiné představy. Přesně proto bude nejlepší, když si otevřete webové stránky oblíbeného online obchodu Vibratory-online.cz.

V přehledných kategoriích najdete jak naprosté klasiky (vibrátory, dilda, pouta, lubrikanty, kolíky, umělé vagíny…), tak i pokročilé stroje (automatický vibrátor, který sám přiráží a podobně). Pokud si s něčím nevíte rady, mrkněte se na šikovně napsané informativní články. Při objednávce nad 1 500 Kč máte dopravu zdarma.

 

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se