Reklama

Jaká zahradní technika vám usnadní práci na zahradě?

Doporučujeme
22. Aug 2024
19 zobrazení
Jaká zahradní technika vám usnadní práci na zahradě?

Každý majitel zahrady moc dobře ví, že se bez kvalitní techniky prostě neobejde. Právě díky sekačce na trávu, křovinořezu, motorové pile, dokonce i zahradnímu traktoru si usnadní hromadu dřiny.

Práce na zahradě je fyzicky náročná a existují úkony, které bez pomoci strojů ručně nezvládnete. Dnes je nemyslitelné sekat trávník kosou a nedostupná místa s plevelem vytrhávat ručně. Pro velké plochy se vám bude hodit traktor, díky němuž ušetříte námahu nohou.

 

Sekačka na trávu je povinná!

Existuje nespočet typů sekaček na trávu. Každá má své výhody i nevýhody. Někdo nedá dopustit na svůj starý elektrický model, který slibuje nehlučný provoz a dají se s ním hravě posekat i prudké svahy zahrady. Hlavní nevýhodou je však nižší výkon, proto se lidé spoléhají na benzínovou sekačku s velkým záběrem nožů, s níž posečete obrovské plochy. Nejkvalitnější produkty pořídíte od značky Husqvarna. Oceníte nejen jednoduché startování, ergonomickou rukojeť, snadné zvedání zadní a přední rukojeti, skladnost i moderní design. Pokud nejste kamarádi s hlukem, pořiďte aku model. Ten je jako stvořený pro menší travnaté plochy, pyšní se nízkou hmotností a dobrým výkonem.

 

Křovinořez je pomocník k nezaplacení

Na zahradě se najdou těžko dostupná místa, a proto nám ani sebelepší sekačka nepomůže. V tuto chvíli přichází na řadu křovinořez, který si poradí i s vyšší trávou a nevzhlednými dřevnatými křovinami. Pamatujte, že při výběru křovinořezu byste měli zohlednit sílu motoru a typ struny. Výkonné produkty Husqvarna lze koupit pro domácí využití i jako profi výbavu do náročných podmínek.

 

Na velkou zahradu vyjeďte traktorem

Většina lidí si myslí, že má obrovská zahrada spoustu výhod a může se na ní pěstovat mnoho plodin. To je sice pravda. Nicméně majitelé takových zahrad moc dobře ví, že na ní stráví většinu volného času. Pokud jde o sekání trávy, tak se bez zahradního traktoru nepohnou z místa. Jeho pořizovací cena není sice zanedbatelná, ale ihned vás přesvědčí o svých přednostech.

 

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se