Reklama

Jak prodat nemovitost za nejvyšší cenu? S realitní kanceláří!

Doporučujeme
24. Aug 2024
18 zobrazení
Jak prodat nemovitost za nejvyšší cenu? S realitní kanceláří!

Pokud jste čekali, že vám dáme zaručené tipy, jak prodat dům či byt za nejvyšší cenu, jste na omylu. Recept na úspěšný prodej totiž znají pouze realitní kanceláře. Žádný univerzální postup neexistuje, u každé nemovitosti je třeba vyzdvihnout to, čím se odlišuje od ostatních.

Ačkoliv dnes je bytů a domů obecně nedostatek, stále si nemůžete být jisti, zda svoji nemovitost prodáte jednoduše a za dobrou cenu.

 

Co speciálního umí makléř?

Vezměte si, že se pustíte do prodeje na vlastní pěst. Uvědomujete si, kolik úkolů vás vlastně čeká? Sepsat inzerát, nafotit nemovitost, stanovit správnou cenu, komunikovat se zájemci a vypořádávat se s jejich dotazy, zda byste náhodou nemohli dát nějakou slevu. Tohle všechno za vás může obstarat makléř.

Realitní kanceláře mají navíc přístup k informacím, jimiž vy nedisponujete. Mohou se například podívat, kolik průměrně stojí reality Havířov ve vaší oblasti, a podle toho stanoví vhodnou cenu, za kterou se nemovitost snadno prodá. Vědí, na co klienti slyší, na které přednosti bytu upozornit, a na co se naopak nevyplatí příliš upozorňovat.

 

Potřebujete peníze okamžitě? Realitka dům vykoupí

Když se správně nastaví cena a nemovitost dobře popíše (včetně lákavých fotografií), prodej je častokrát velmi rychlá záležitost. Přesto pokud potřebujete peníze opravdu okamžitě, nabízí se tu ještě jedno řešení – výkup nemovitosti. Například realitní kancelář Karviná, jež patří do realitní sítě RE/MAX, nabízí velmi rychlý výkup nemovitostí s diskrétní, rychlou a profesionální spoluprací. Nemovitost vykoupí za nejvyšší možnou cenu, vyplatí i exekuce, insolvence atd.

Přes realitní kancelář je samozřejmě možné stejně snadno zařídit i pronájem bytu či domu. Bez starostí a za co nejlepší cenu, s férovými nájemníky. S veškerým právním servisem a vyřízením všech formalit, o něž byste se jinak museli starat sami.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se