Reklama

Goodgame Empire je strategie ze středověku, již si zahrajete v prohlížeči

Doporučujeme
21. Aug 2024
24 zobrazení
Goodgame Empire je strategie ze středověku, již si zahrajete v prohlížeči

Každý si chce čas od času odpočinout, zapomenout na starosti běžného života. Někdo si jde přečíst knížku, další zaběhat a jiný zahrát hru. U mnohých her sice nevypnete, musíte přemýšlet a vymýšlet strategie, přesto vám pomohou si trochu odpočinout. Jednou z takových her je i Goodgame Empire od německého herního studia.

Strategické MMO hry, jež si můžete zahrát v prohlížeči, jsou populární již dlouhá léta, a Goodgame Empire je jednou z nich. Přichází s obvyklou myšlenkou – dostanete kus země a musíte ji proměnit v bohaté království. Velmi rychle si však všimnete, že v této hře je něco jinak. Grafika je dokonalá, není problém si přiblížit každého jednoho človíčka, který prochází vaším městem. Příběh je velmi zajímavý, neustále vás něčím překvapuje.

 

Nejdříve budujete své město

Jak to tak bývá, ve hře si nejdříve musíte vytvořit své město. Postavíte bydlení pro poddané (daňové poplatníky), potřebujete také kamenolom, abyste mohli těžit materiál na stavbu. Hodit se bude i mlýn na mouku, sklady, stáje, tržiště. Všechny budovy můžete upgradovat, když dosáhnete vyšších levelů a získáte více zdrojů.

Po stránce boje začínáte budováním armády a obranného systému. Až se budete cítit dostatečně zabezpečení, pustíte se do boje. Na mapě světa kolem vás jsou hrady jiných hráčů, a když je dobudete, rozšíříte své území. Samozřejmě je možné vydat se dobýt i nějaký hrad daleko od vás, přesun armády však něco stojí – je třeba myslet strategicky!

 

Hrajte podle svého tempa

Ve hře je nutné přemýšlet dopředu, budovat aliance s ostatními hráči a mít se neustále na pozoru. Nebude vás nudit, protože stále přichází s něčím novým. Na grafiku se příjemně dívá a vše běží tak rychle, jak si přejete. Budete-li chtít průběh hry urychlit, je možné si koupit rubíny (herní měnu).

Zahrajte si Goodgame Empire přes celou obrazovku v prohlížeči a zjistěte, zda máte na to, abyste se vyšplhali až do síně slávy!

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se