Reklama

Ecoblog představuje profesionální bylinářství Naděje Byliny a jeho produkty

Doporučujeme
21. Aug 2024
46 zobrazení
Ecoblog představuje profesionální bylinářství Naděje Byliny a jeho produkty

Léčba bylinami nás provází po tisíciletí a jinak tomu není ani dnes, v době moderní medicíny a dobré dostupnosti lékařské péče. Někdy se nám k doktorovi nechce, jindy zklamal naši důvěru, nebo prostě lékařská věda nemá pro naše onemocnění řešení. To jsou chvíle, kdy se s důvěrou vracíme k bylinkám. Jenomže ne vždy to s nimi umíme, a tak saháme po profesionálních výrobcích, jaké nabízí firma Naděje Byliny, za kterou stojí známá odbornice Mgr. Jarmila Podhorná.

Profi produkty Mgr. Jarmily Podhorné vám teď představí recenze na Naděje Byliny. Ta se zaměřila nejen na produkty, ale i samotný e-shop této společnosti. Do recenze se pustil Ecoblog, specializovaný projekt známého blogera Radka, který se věnuje především tematice zero waste filosofie, ekologii i všemu, co je bio, nebo pozitivně ovlivňuje naše zdraví. 90 % čtenářek blogu jsou ženy, protože právě ony se o tato témata zajímají nejvíce.

Radek produkty Naděje Byliny Mgr. Jarmily Podhorné otestoval nákupem konkrétního produktu – bylinné kúry na zvýšení imunity a posílení organismu. To je v dnešní době velice aktuální téma. Autor recenze tak vlastně testoval sadu čtyř tinktur. Recenze se však na e-shop, jeho produkty a celkové zaměření společnosti podívala ještě podrobněji.

 

Společnost Naděje Byliny je malou rodinnou firmou z Brodku u Konice

Přímo v Brodku u Konice pěstuje firma rostliny pro tinktury a další přírodní produkty, i se zde z nich tyto výrobky vyrábí. Za firmu veřejně vystupuje Mgr. Jarmila Podhorná, která je opakovaně citována mnoha médii v souvislosti s účinky různých bylin a s bylinnými terapiemi. Firma nabízí bylinné kúry, tinktury, oleje, masti, sazenice léčivých bylin, knihy s bylinnou tématikou, včetně publikací Mgr. Jarmily Podhorné. Bylinné kúry si lze v e-shopu vybírat podle konkrétního určení, tedy třeba jako soustavu výrobků určených pro vlasy a podporu vlasové pokožky, pro ženské orgány, pro hygienu v ústní dutině, pro močové cesty a ledviny pro zrak apod. Firma se specializuje na tinktury z pupenů rostlin a nabízí též gemmoglukany, tedy kombinace betaglukanů a výtažků z pupenů rostlin.

 

Co najdete v recenzi?

Recenze na Ecoblog představuje značku Naděje Byliny, produkty firmy, i průběh samotného nákupu. Bloger Radek též popisuje své zkušenosti s produktem, který se rozhodl v e-shopu zakoupit a testovat rovněž jeho užívání. V kúře byly celkem čtyři tinktury. Radek do recenze zakomponoval své vlastní zkušenosti, ale pozornost věnoval i zkušenostem jiných zákazníků. Vznikla tak skutečně rozsáhlá recenze, která vám pomůže ve vašem rozhodování, jestli produkty z Naděje Byliny vyzkoušet i pro vlastní potíže. Pokud jste příznivci bylinné léčby, máte důvěru k využívání léčivých vlastností rostlin, či trpíte konkrétními zdravotními problémy, rozhodně pro vás bude recenze Ecoblog velice užitečnou. A možná vám dokonce tuto českou značku představí poprvé.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se