Reklama

Bytový designér vidí potenciál prostoru

Doporučujeme
25. Aug 2024
20 zobrazení
Bytový designér vidí potenciál prostoru

Chystáte se na zařizování interiéru? Ať už stojíte před vybavováním novostavby nebo rekonstrukcí starší nemovitosti, pár dobře míněných rad od bytového designéra vám přijde vhod.

 

Rady interiérového designu jsou k nezaplacení

Mnoho lidí si myslí, že jim bytový designér nebude k ničemu, protože většinu věcí při zařizování bydlení zvládnou sami. Ale ne každý je profesionál v otázce interiérového designu. Je to stejné, jako byste se rozhodli přestat chodit ke kadeřníkovi kvůli tomu, že umíte vzít do ruky nůžky.

 

Bytový designér promění zdánlivé nevýhody interiéru v přednosti

Bytový designér má jedinečnou schopnost vidět prostor jinak než „běžný smrtelník“. Zatímco většina z nás vidí svůj interiér buď moc idealisticky, nebo naopak negativně, bytový designér vidí realitu a to, jaký má potenciál. Zatímco my vidíme, že se nám do ložnice nemůže nikdy vejít pořádná skříň a v kuchyni je ten zkosený strop pěkný problém, designér se podívá na prostor a hned mu v hlavě vyvstanou nápady, jak zdánlivé nevýhody proměnit v přednosti. V tom tkví nedocenitelnost služeb profesionála.

Bytový designér pomůže interiér doladit k dokonalosti. I když se nám svépomocí může povést stylově zkombinovat nábytek, výsledek nakonec často „zazdíme“ tím, že interiér doplníme všemi možnými suvenýry z dovolených a neladícími doplňky.

 

Bytový designér vám navrhne interiér na míru

Při prvotních konzultacích s designérem je vhodné zdůraznit to, co v budoucím interiéru chcete opravdu mít. Pokud máte něco, co je vaší srdcovkou, ačkoliv se nejedná o stylovou designovku, bytový architekt si s tím musí umět poradit. Nenavrhuje totiž interiér, který bude poslední módy. Navrhuje interiér, který bude na míru vám.

Jak jste na tom vy? Plánujete rekonstrukci svého stávajícího bydlení, stěhujete se do novostavby, nebo zatím jen sbíráte inspiraci? Bytový designér vám může pomoct vyladit i vaše současné bydlení. Využijte služeb profesionála a proměňte svůj dům nebo byt v prostor, kde se bydlí nejen prakticky, ale i stylově.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se