Reklama

Airpods jsou bez vhodného obalu hodně zranitelné

Doporučujeme
22. Aug 2024
36 zobrazení
Airpods jsou bez vhodného obalu hodně zranitelné

Každý by měl doma rád něco od Apple, ale vzhledem k tomu, že výrobky této firmy nejsou zrovna levné, hodně lidí si dost často raději rozmyslí a pořídí si spíše konkurenční výrobek.

To je samozřejmě škoda, jelikož zrovna produkty společnosti Apple patří k tomu nejlepšímu, co se dnes dá na trhu se spotřební elektronikou sehnat.

Výjimkou nejsou ani bezdrátová sluchátka Airpods. Mohou se pyšnit mnoha skvělými vlastnostmi, nicméně za každou z nich pořádně zaplatíte.

 

Poslech hudby při běhání

Bezdrátové technologie vládnou světu. Moderní člověk chce mít kabelem propojeno co nejméně věcí, natož pak sluchátka. Drát může být obtěžující i během poslechu u počítače, natož pak v tramvaji nebo třeba při posilování. Proto stále více uživatelů dává přednost bezdrátovému řešení.

To však pořád není dostatečně kvalitní. Hlavně levnější modely sluchátek poskytují o dost horší zážitek z poslechu než verze s kabelem ve stejné cenové relaci.

Tento druh potíží se však Airpods netýká, jelikož ty mají zvuk na velmi dobré, až vynikající úrovni. Ať už budete běhat venku nebo poslouchat hudbu doma na gauči, vždy se vám bude z Apple sluchátek do uší linout takřka dokonalý zvuk.

 

Jaký koupit obal?

Už na první pohled je zřejmé, že sluchátka Airpods nejsou zrovna největší. Nejedná se o negativum, spíše naopak. Nezabírají místo a skvěle padnou do jakéhokoliv ucha. Nicméně kvůli své velikosti jsou i křehké. I když jsou docela pevné, fyzikální zákony pro ně platí stejně jako pro cokoliv jiného.

Ve vlhku nebo pod náporem prachu se může jejich funkce zhoršit, což samozřejmě není ideální stav. Proto byste si měli prohlédnout bohatou nabídku krytů pro Airpods. Nejedná se jen o módní doplněk ale o opravdu efektivní ochranu. Samozřejmě záleží, co přesně si vyberete.

Některé obaly pro Airpods nestojí za moc, jiné jsou však velice efektivní a dokáží odolat i velkému mechanickému tlaku. Pouzdra na Airpods jsou spíše nezbytností než jen možným doplňkem.

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se