Reklama

3 tipy na žhavý valentýnský dárek

Doporučujeme
23. Aug 2024
43 zobrazení
3 tipy na žhavý valentýnský dárek

Blíží se Valentýn a vy marně přemýšlíte, čím letos překvapit svou partnerku či manželku? Čokoládám a parfémům už dávno odzvonilo, nyní jsou v kurzu erotické “hračky”, které vás dokonale navnadí na valentýnskou noc. Pokud se ve světě erotických pomůcek ještě nevyznáte, poradíme vám, jaký dárek pro tuto příležitost zvolit.

Historie sexuálních pomůcek sahá až do doby kamenné, tedy do doby před třiceti tisíci lety. Dnešní doba ale naštěstí nabízí efektivnější a zajímavější erotické pomůcky, které se (naštěstí pro nás) nevyrábí z kamene, ale z mnohem efektivnějších materiálů. Jak si ale vybrat? Máme pro vás 3 tipy, které vaši partnerku zaručeně potěší.

 

Vibrátor aneb sázka na jistotu

Vibrátor patří mezi nejznámější erotické pomůcky a existuje jich velké množství druhů. Můžete vybírat mezi realistickými či hladkými vibrátory, těmi z gelu či kovu nebo zvolit méně tradiční anální či párové. Pokud fandíte vymoženostem digitální doby, určitě oceníte chytré vibrátory, které se dají propojit s telefonem, dokáží vibrovat v rytmu vybrané hudby nebo si intenzitu vibrací nastavíte podle vašich preferencí v chytré aplikaci.

 

Pár minut k orgasmu

Pokud chcete své partnerce zajistit mnoho zajímavých chvil, darujte ji womanizér. Ten má za úkol přivodit ženě orgasmus pomocí jemných pulzů v oblasti klitorisu. Womanizéry jsou vyrobené z kvalitního lékařského silikonu a i zde můžete vybírat z mnoha zajímavých designů.

 

Zahrajte si na …

V kurzu jsou i různé erotické hry. Pokud vaši partnerku baví sexy prádlo, na výběr je velké množství druhů. Můžete tak vybírat mezi různými kostýmy, nočními košilkami, korzety nebo třeba podvazkovými pásy. Mezi oblíbence patří erotické soupravy, které sestávají z více dílů spodního prádla, které k sobě dokonale ladí.

 

Ať už zvolíte jakoukoliv možnost, nezapomeňte na romantickou večeři. Skvěle sestavené menu dokonale otevře slavnostní večer, ať už se jedná o restauraci nebo romantickou večeři u vás doma.

 

Komentáře

K tomuto příspěvku nebyly přidány žádné komentáře

Přidat nový komentář

Pro přidání nového komentáře musíte být přihlášeni. Přihlásit se